Jessica Alba je snimila zanimljiv video u kome nam pokazuje kako se šminka za dan, kao i koji su osnovni proizvodi koje svakodnevno koristi.

Poznata američka glumica i poduzetnica koja stoji iza kompanije Honest Beauty, Jessica Alba je već više puta govorila u medijima o svojim trikovima za ljepotu, omiljenim proizvodima, kao i tehnikama šminkanja.

Dobro je poznato da ona koristi blagi make-up od svoje 12. godine, te je isprobavajući nove trendove, uspjela da pronađe svoju omiljenu dnevnu šminku.

Ona prekriva sitne nedostatke i ističe najljepše dijelove lica, i pri tome mu daje svježinu koja joj je, zbog napornih obaveza, često najpotrebnija.

Osim toga, Jess je otkrila da njeno šminkanje nije dugotrajni proces, niti zahtijeva korištenje previše proizvoda, što joj posebno znači u zauzetim danima.

Dakle, dobra vijest je da se njen makeup izgled može iskopirati za samo pet minuta!

Za sve njene fanove, Jess je snimila zanimljiv video u kojima je podijelila svojih šest glavnih trikova u šminkanju: kako istaći obrve, u čemu je tajna blistavog tena, kako se osloboditi ispucalih usana, kao i kako da koristite nude olovku.

U sljedećem videu možete da naučite kako da u 5 minuta postignete savršeni dnevni make-up look…

Izvor: Elle.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!