Ljubav je najljepše osjećanje koje čovjek može da osjeti, a u svaku vezu ulazite sa mišljenjem da je to ono pravo i da će trajati do kraja života. Ipak, ono što se kasnije desi često bude neočekivano i zato dolazi do raskida. Iako se uvijek nadate da je ta veza ona koja će trajati dešava se da pogriješite.

Treba znati da bez obzira koliko ste veza imali, i da li ste trenutno u vezi ili ste solo u životu se možete zaljubiti samo 3 puta. 

Zašto čovjek može da se zaljubi samo 3 puta u životu?

1. Jedan od razloga je zato što ta trenutna veza izgleda kao prava

Želite da svi vide da je vaš odnos savršen, a ako nešto nije u redu pravite se da jeste. Zbog te slike koju želite da prikažete prijateljima, roditeljima i svima ostaliima ubjeđujete sebe da ste zaista zaljubljeni.

2. Veza za koju želite da je prava

Ova vrsta ljubavi je veoma teška i nauči vas mnoge toga o tome šta vi želite i na šta i vezi treba da pristajete i kakve kompromise da pravite. U takvoj vezi se borite sa bolom, izdajom i manipulacijom.

Mislite da činite pravu stvar, a ustvari ništa nije drugačije od prethodne vrste ljubavi, osim što ste stariji. Mislite da sve veze imaju uspone i padove i da su raskidi normalna stvar poslije koje će se nešto popraviti, a nikada ne bude tako. U ovakvom ljubavnom odnosu, možete biti veoma povrijeđeni, a drama je stalno prisutna na sceni, zapravo je potrebno samo da izađete iz tog začaranog kruga.

 

Komentari

Komentari