U Tuzli često zatičemo ljude koji rade vrhunski posao u svojoj branši i novitete u BiH donose prvo upravo u ovaj grad.

Jedan od takvih je prof. dr. sci. med Edin Suljagić, čije ime je sinonim za vrhunske dermatološke i kozmetičke tretmane koje radi sa svojim timom u DKC Farah. Osim u Tuzli, sve usluge ovog sjajnog centra možete koristiti i u Sarajevu.

Počašćen sam što baš u DKC Farah predstavljam kompaniju DEKA, u centru koji pokazuje zavidan nivo profesionalnosti i u kome su svi veoma ljubazni. Drago mi je da naš novi laserski aparat u BiH donosi baš dr. Suljagić sa svojim timom“, rekao je Francesco Badii, direktor DEKA ITALIJA za jugoistočnu Evropu.

Dermatološko kozmetički centar Farah je do sada radio tretmane na 12 različitih uređaja koji prate svjetske trendove u ovoj oblasti. Sada je bogatiji za još jedan laser za trajno odstranjivanje dlačica – “MOVEO” laser proizvođača DEKA iz Italije.

Ovo je zaista revolucionaran  laserski uređaj za trajno odstranjivanje dlačica! Prednosti ovog lasera u odnosu na prethodne su:

  • mnogo brži (muška leđa se tretiraju za samo 5 minuta),
  • mnogo efikasniji (talasna dužina kojom se radi tretman je generalno priznata kao najefikasnija za epilaciju)
  • tretman je apsolutno bezbolan.

Zadovoljstvo je sarađivati sa poznavaocem laserske tehnologije kakav je profesor Suljagić. On uvijek zna kako da svojim pacijentima pruži najbolje – jedan od načina jeste odabir savremenih uređaja DEKA. Takav je i ovaj MOVEO laser, koji uklanja dlačice posebnom metodom, na specifičnoj talasnoj dužini, a što je najvažnije daje trajne rezultate“, rekla je Irena Rogan, predstavnica kompanije koja distribuira i servisira DEKA uređaje za našu regiju.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!