Analisse Gann, poznata australijska plus size manekenka, nije prva koja se suprotstavila teroru mršavosti u modelingu. Međutim, njene “prije i poslije” fotke moćnije su od riječi. Jer, Analisse je nekad i sama bila jedna od tih jezivo mršavih manekenki koje su se uništavale dijetama.

Na Instagramu je, objavila fotografiju staru pet godina na kojoj je mršava, naspram sadašnje fotke na kojoj blista u kupaćem kostimu. Mada je dovoljno pogledati njeno lice nekad i sad i uočiti razliku, naglasila je da je ta “mršava faza” bila najgore doba njenog života.

My #transformationstory continued…. thinner doesn’t always mean happier! The girl on the left (me pictured in Sweden size 6) was miserable, always cold, lifeless and struggled to get through the day. I survived on salads and black coffee. This girl didn’t understand balance. I was at my unhealthiest moment in my life. I went to see a doctor and she told me if I didn’t put on weight now my internal system may start failing. That moment turned my life around forever and I begun my journey to recovery. Pictured right (me now size 14) I’m the healthiest I’ve ever been. I am not also truly happy! ☺ I work out because I love my body, not hate it. I embrace my bigger frame for what it is. I now understand BALANCE and I’m happier being my self. A reminder that YOUR natural state is different to everyone else’s so try not compare yourself to others. You don’t have to look like the people in the magazines to be happy, just be yourself and embrace this beautiful life. (Thank you again for reading my story and showing support on my last post) 🙏🏽❤

A post shared by ANNALIESE GANN 🐰💕 (@annaliesegann) on

 

Pošto nije prirodna mršavica, živjela je, kaže, na salatama i kafi i bukvalno se izgladnjivala da bi tako izgledala. Bila je očajna, nije imala život i mučila se da izgura dan.

Uvijek sam se osjećala slabo, stalno sam bila prehlađena, mislim da mi je imunitet bio očajan… Bila sam vječito gladna, nezadovoljna. Bila sam jadna“, objasnila je Analisse.

A onda joj je ljekar saopštio da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo.

“Taj momenat mi je zauvijek preokrenuo život i riješila sam da započnem oporavak… Sad vježbam jer volim svoje tijelo, a ne zato što ga mrzim. Razumijem šta znači ravnoteža i srećna sam u svojoj koži. Uvijek imaj na umu da svako ima svoje prirodno stanje i da ne možeš da porediš sebe sa drugima. Ne treba da izgledaš kao manekeni iz časopisa da bi bio srećan, samo budi to što jesi i uživaj u životu”, poručila je Analisse.

My #transformationtuesday Size 6 to Size 14. 2013 vs 2018. I was an aspiring runway model spiraling down hill. Not being naturally thin, all I focused on was diet, exercise and how thin I could become (eating disorder). I wasn’t happy as I wasn’t living life as my true self… 5 YEARS LATER HERE I AM at my natural size. I am truly my self, the HEALTHIEST and HAPPIEST I’ve ever been😁🙌🏼. I’ve learnt that we are all unique and amazing in our own way and that we don’t need to change for society! We are who we are, and that is beautiful. We’ve only got one life, so embrace who you truly are and life will embrace you back❤🙌🏼😌 #beautybeyondsize #bodyconfidence #mystory #plussizemodel #curvyconfidenceco #annaliesegann #recovery

A post shared by ANNALIESE GANN 🐰💕 (@annaliesegann) on

 

Te 2013. odustala je od dijeta i počela je zdravo da se hrani, a usput je postala uspješna manekenka i to se specijalizovala za reklamiranje kupaćih kostima.

Zbog svoje neobične životne priče postala je prava zvijezda društvenih mreža, a što je najbitnije – kaže da nikad nije bila srećnija i zadovoljnija sobom.

 

It’s my birthday 🍰✨🙌🏼 #22

A post shared by ANNALIESE GANN 🐰💕 (@annaliesegann) on

Izvor: Super žena

Komentari

Komentari