Britanski glumac Hju Grant, poznat po ulogama zavodnika u romantičnim komedijama, vjenčaće se uskoro sa partnerkom, Šveđankom Anom Eberstajn, čime će okončati titulu vječitog neženje, prenijeli su britanski mediji.

Grantu, koji ima 57 godina, to će biti prvi brak, dok njegova buduća supruga (39) ima već jedan brak. Par koji je u vezi šest godina ima troje djece.

Tabloid San prenio je da će vjenčanje biti održano za oko tri nedjelje, što je obično rok pošto budući mladenci u opštini podnesu zahtjev za vjenčanje. List je dodao da su Grant i njegova partnerka nedavno podnijeli taj zahtjev.

Grant, koji je u britanskim medijima dobio nadimak vječitog neženje, imao je nekoliko veza, među kojima su poznata veza sa britanskom manekenkom Liz Harli, zatim s producentkinjom Džeminom Goldsmit, kao i sa kineskom glumicom Tiglan Hong, sa kojom ima dvoje djece.

Britanski glumac je poznat po filmovima “Ja u ljubav vjerujem” (Notting Hill), “Dvije nedjelje za zaljubljivanje”, “Dnevnik Bridžit Džouns”, “Ostaci dana” i “U stvari ljubav”.

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!