Auto Show Week 2018 je u punom zamahu i iz sata u sat donosi interesantne promocije, predstavljanja, testiranja automobila, ali i druge prateće događaje. Danas, drugog dana ASW-a sve je bilo u znaku karting vožnji, a i do kraja ovog 11. majskog dana nas očekuje niz poslastica za sve ljubitelje vožnje i adrenalina. 

Jedan od izlagača Star-centar d.o.o Živinice, autorizovani Mercedec-Benz prodavac i serviser je danas uspio napraviti sjajan posao, a jedan od posjetilaca je kući odvezao novog limenog ljubimca – novog Mercedesa CLS klase. 

Ista auto kuća, za treći dan ASW-a, baš u sklopu Jutra sa SUPER ŽENAMA, premijerno će predstaviti novi Mercedes A klase.

Specifikacije ovog automobila kažu da ima mnoooogo novina i karakteristika koje vožnju čine iznimno ugodnom i nadasve sigurnom. Veliki toch screen ekrani, mogućnost  masaže, aktivni asistenti, inovativni sigurnosni sistem kočenja, moderan dizajn unutrašnjosti i šta sve ne.

Sigurni smo da će vas ove i još mnoštvo informacija koje možete pronaći na oficijelnoj stranici Star

-centra d.o.o Živinice, zahtijevati i neka dodatna objašnjenja, jer je ovo automobil koji je tek stigao na naše tržište. 

Odgovori na sva dodatna pitanja,  čekaju vas sutra na platou Bingo City Centra, u 12 sati! 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!