Da li je osoba sa kojom ste dječak ili muškarac? Site Ideaspots.com zna veliku razliku između zabavljanja sa jednim ili drugim. Pogledajte, možda shvatite u čemu je bio problem, ili naučite da cijenite ono što imate.

– Dečko vam kaže da vas voli. Muškarac vam kaže da vas voli i to pokazuje svojim djelima.

– Dečko čini da se osjećate da niste dovoljno dobre. Muškarac čini da poželite da budete bolja osoba jer ga istinski poštujete.

– Dečko je posesivan. Muškarac je zaštitnik.couples– Dečko se brine samo o svom zadovoljstvu. Muškarac ne može da uživa ako i vi ne uživate.

– Dečko vas potcjenjuje. Muškarac se ne boji da vas izazove, jer zna koliko ste sposobni.

– Dečko će biti zainteresovan za vaš život dok god može nešto od vas da izvuče. Muškarac će biti zainteresovan za vaš život jer mu je stalo do vas i želi da vas razumije još više.

– Dečko je preplašen idejom feminizma, ubijeđen da biti feministkinja znači biti ljuta, agresivna žena koja mrzi muškarce. Muškarac razumije da je u srži feminizma vjerovanje da su muškarci i žene jednaki.

– Dečko misli da mora nešto da vam obezbijedi. Muškarac zna da veza znači da oboje podjednako pružate jedno drugom.

– Dječaci se pravdaju. Muškarci priznaju kada su nešto uprskali, i uvijek rade sve što mogu da to poprave.

– Dječaci ili žele potpuno vaše slobodno vrijeme ili ih je nemoguće uhvatiti ni za glavu ni za rep. Muškarac uvijek ima vremena za vas, ali vas ne guši.

– Dečko je zainteresovan samo za ljepotu. Muškarac cijeni vašu fizičku ljepotu, ali ga više privlači vaša ličnost.couple-hd-wallpaper-with-quotes-3d

– Dječaci misle da već sve znaju. Muškarci znaju da uvijek ima nešto novo da se nauči.

– Dječaci se fokusiraju na ono što žele sada, sada, sada. Muškarci žive u sadašnjosti ali uvijek planiraju budućnost.

– Dečko će provoditi vrijeme sa vašim prijateljima – ako ih voli. Muškarac će provesti vrijeme sa vašim prijateljima bez obzira šta osjeća prema njima, zato što ako su oni važni vama, važni su i njemu.

– Dječak donosi odluke brzo, zadovoljavajući želje odmah. Muškarac razumije da je važno biti racionalan i imati prioritete.

– Dečku ste potrebni zbog njegovog krhkog samopouzdanja. Muškarcu ste potrebni jer vjeruje da je njegov život bolji sa vama.

– Dječaci su zabrinuti kako izgledaju svojim prijateljima. Muškarci ne brinu o tome šta drugi misle, dok god ste vi sretni.

– Dječaci su spremni da urade bilo šta da bi dobili ono što žele. Muškarci su spremni da vole bez oklijevanja.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!