Ako iko zna šta znači na sopstvenoj koži osjetiti „bacanje u vatru“ onda je to direktorica Energoinvest d.d Sarajevo, Bisera Hadžialjević. Ova sjajna, uspješna menadžerica dolazi u Tuzlu na Festival savremene žene da sa vama podijeli priču o svom profesionalnom i životnom putu.

Otkrićemo vam samo mali dio njene priče. Neka narednih par rečenica budu šlagvort u panel na kome ćemo ugostiti gospođu Hadžialjević.

Sa samo 24 godine kročila je u tim privrednog giganta kakav je Energoinvest. Prošla je dugačak  put, sa mnogo stanica u ovoj kompaniji, da bi danas bila prva žena firme kojoj je lojalna cijeli svoj radni vijek. Osim u Bosni i Hercegovini, radila je na projektima koje je Energoinvest realizovao u mnogim drugim zemljama svijeta. Sasvim sigurno možemo reći da je ona jedna od sposobnih, snažnih, pametnih i poduzetnih bosanskohercegovačkih žena od kojih treba da uče mlađi naraštaji.

Svaka riječ koju ćete čuti od nje poslužiti će vam kao inspiracija i putokaz kako da preskočite prepreke koje će se naći na Vašem putu do uspjeha i ostvarenja Vaših snova.

 

Registrujte se i zapamtite #SlavimoUspjeh #HrabroŽenski!

LINK ZA REGISTRACIJU

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!