Ovaj usisivač svi pamtimo. Ovako se jedan mladić “oprostio” o njega.

“Nakon 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvek biti broj JEDAN !

Historija prvi put spominje legendarni Slobodin usisivač u 48 vijeku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama, a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom vjerovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasvježđa, spustio se na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač.

Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filosof i istoričar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vijekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlj

Lokalni historičar Zoran Janković insistira na tome da je Spartanski kralj Leonida sa svojih 300 hajduka, zvukom ovog usisivača plašio Persijske slonove koji su potom histerično skakali sa litice u Rzav.

Jurij Gagarin je potvrdio da iznad Jonosfere postoje samohodni Slobodini usisivači koji levitiraju i već bilionima godina usisavaju kosmičku prašinu, komete i asteroide koji ugrožavaju zemlju. U 300 milijardi godina postojanja ovog oca svih usisivača i elektronskih uređaja uopšte, nije zabilježen niti jedan jedini kvar. Slovački Institut Za Univerzitet na Vinči je 1456 godine ustanovio da ovaj usisivač i pokvaren radi!

HVALA TI ZA SVE OČE KOMUNISTIČKE TEHNOLOGIJE, NEK TI JE VJEČNA SLAVA I HVALA… PRA PRA PRA UNUCI MOJI, ČEKAĆE VAS ISPRAVAN! VAN LOV! SRCE!”.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!