Za više od 40 panela, preko 100 govornica i mnoštvo kreativnih  aktivnosti  Festival traži volonterke i volontere.

Ukoliko želite svojim volonterskim radom aktivno učestvovati u realizaciji prvog međunarodnog Festivala savremene žene i dobro se zabaviti pozivamo vas da se registrujete i tako postanete dio fantastične priče.

Rok za prijave je do 10. aprila!

 

ZAŠTO VOLONTIRATI NA PRVOM MEĐUNARODNOM FESTIVALU SAVREMENE ŽENE?

•    Ako želite slušati životna iskustva i tajne uspjeha preko 100 najuspješnijih žena svijeta i imati priliku pitati ih sve što želite onda je Festival pravo mjesto za vas.

•    Ako želite spoznati važnost rada u timu ovo je jedinstvena prilika da naučite djelovati zajedno i sve zadatke obavljate posvećeno, odgovorno, efikasno i uz dogovor.

•    Ako vas privlače nova poznanstva, drugačije kulture i bogatstvo različitosti najuspješnijih žena, naših više od 1000  posjetiteljica i posjetitelja na 5 lokacija će vam otvoriti jedan sasvim novi svijet.

•    Ako uživate u interakciji i komunikaciji sa ljudima, naši gosti i publika pružiti će vam bezbroj prilika za navedeno.

Prijavite se i volontirajte na prvom međunarodnom Festivalu savremene žene te svojim entuzijazmom, motivacijom i željom za znanjem doprinesite da Festival blista uz mlade ljude koji će nakon ovog angažmana otići bogatiji za jedno veliko iskustvo i nezaboravne uspomene.

Registrujte se OVDJE

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!