Kosa Kim Kardašijan je imala različite faze. Duže je nosila bob frizuru, a kosa joj je tada bila i najbolja – ravna, zdrava i sjajna. Danas se vratila dužoj frizuri i ponovo je plavuša.

Njen frizer Džastin Marjan je otkrio kako to postiže. Da, on koristi presu za kosu, ali tvrdi da kosa ne mora da se ošteti.

– Ovo može da se izvede sa svim vrstama kose sve dok je pravilna priprema i ukoliko se nanose sredstva koja su namijenjena vašoj vrsti kose. Ukoliko koristite dobru presu i proizvode za njegu, toplota vam neće oštetiti vlasi – kaže Marjan.

On koristi presu GHD i TRESemmé’s Keratin Smooth Heat sprej za zaštitu. Ovakvu frizuru možete da imate i tri dana uz korišćenje suhog šampona za kosu koji se popršće po korijenu.

Ovo su koraci do frizure kakvu ima Kim.

#1 Pripremite kosu uz pomoć seruma za sjaj, onda osušite kosu držeći usmjerivač vazduha na fenu na dole. Savjet je da kosa bude što ravnija i dok je sušite da bi se dobio minimalni volumen.

#2 Podijelite kosu na tri dijela (lijeva strana, desna i zadnja) i češljajte kratko svaki dio od korijna ka krajevima, onda izvucite pramenove presom. Ostavite krajeve na trenutak u presi da se pramen ohladi, onda pustite.

#3 Kada je kosa ispeglana, rukama je pritisnite uz tjeme i hladnim vazduhom iz fena je smirite.

#4 Na četkicu za zube napršćite lak za kosu i polako pređite kroz dio kose oko lica, smirite pramenove koji štrše.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!