U povodu Dana žena, Gorenje BiH i ovog 8. marta daruje žene i svoje vjerne kupce. Na taj dan (četvrtak), Gorenje BiH će u Mostaru, Banja Luci, Tuzli i Sarajevu sponzorirati besplatnu vožnju na frekventnim gradskim linijama.

U Sarajevu je to tramvajska linija br. 3, Ilidža – Baščaršija, u Mostaru autobuska linija br. 2, Skala – Centar -Industrijska zona Rodoč – Jesenica, u Tuzli autobuska linija br. 19, Solina – Elektrotehnička škola – Siporeks, te u Banja Luci autobuska linija 17A, Centar – bolnica Paprikovac. Sve linije saobraćaju u blizini Gorenje studija u navedenim gradovima.

Osim toga, u sva četiri bh. grada Gorenje BiH će putem poklon grebalica podijeliti po 8 vrijednih darova iz Gorenje Beauty kolekcije aparata za ličnu njegu, a predviđena je i podjela dodatnih kupona/grebalica gdje će dame imati priliku da dobiju dodatni rabat za kupovinu Beauty kolekcije. Kuponi se mogu iskoristiti do kraja marta u svim Gorenje studijima.

Gorenje grupa je među europskim liderima u proizvodnji kućanskih aparata s tradicijom dugom 67 godina. Unutar grupacije razvijene su dvije globalne marke (Gorenje i premium brand Asko) kao i šest lokalnih brandova kako bi korisnici u 90 zemalja diljem svijeta dobili tehnološki napredne, inovativne, energetski učinkovite i lijepo dizajnirane kućanske aparate koji pružaju jednostavan, intuitivan korisnički doživljaj i olakšavaju život.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!