Kako danas izgleda haljina koju je nosila davne 1962. godine, glumica i pjevačica Rita Moreno pokazala je na 90. dodjeli nagrada Oscar. Naime, 86-godišnja zvijezda obukla je istu haljinu koju je na Oscarima nosila prije 56 godina kada je osvojila zlatnog kipića za najbolju sporednu glumicu u filmu “Priča sa zapadne strane”.

Glumica koja u svojoj kolekciji nagrada ima Emmy, Grammy, Oscar i Tony, prisjetila se kako te davne 1962. uopće nije očekivala da će osvojiti najprestižniju filmsku nagradu, ali je za svaki slučaj došla na dodjelu s Filipina gdje je haljina i izrađena. 

Pobjeda ju je dočekala potpuno nespremnu, nije imala niti pripremljen govor. Zbog toga je njen pobjednički govor jedan od najkraćih u historiji Oscara – trajao je svega 15 sekundi.

Išlo je ovako: “Ne vjerujem, držim Oscara. Dragi Bože. To je sve od mene. Nisam očekivala pobjedu. Mislila sam da će pobijediti Judy Garland.”

Voljela bih da sam u govoru spomenula još 40 stvari. Prije svega, željela bih da sam nagradu primila u ime svojih ljudi. To bi bilo tako predivno”, priznala je glumica rođena u Puerto Ricu. 

Izvor: zadovoljna.hr

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!