Halle Berry (51) godinama važi za jednu od najseksepilnijih žena na svijetu i zato nam je teško da priznamo da je njena nova, seksi srebrna mini haljina uspjela čak i nju da zasjeni.

Bez zezanja. Haljinica u kojoj se pojavila na svečanosti “Icon Man”, koja se šestu godinu zaredom organizuje neposredno pred dodjelu Oskara, izgleda kao pravo malo čudo koje će od svake žene napraviti boginju seksepila. Glumičina stilistkinja Lindsay Flores je uspjela da nadmaši samu sebe i da savršenim odabirom garderobe učini da Halle izgleda još ljepše nego inače.

A to je jako teško postići, jer je žena jednostavno prelijepa. Halle se prije samog događaja pohvalila selfijem u ogledalu zajedno sa stilistkinjom, frizerom Castillom Batailom i joga instruktorkom Oge Egbunu. Drugim riječima, oko nje su bili svi ljudi kojima može da se zahvali za look koji zaslužuje sve desetke.

Haljina, koju potpisuje Elena Riva, skrojena je tako da ističe i noge i poprsje, ali da to ne izgleda ni previše napadno ni vulgarno. Zbog zanimljivog spoja srebrnog materijala nalik na ogledalo i crne boje oko grudi, struk joj izgleda još uže nego što jeste, a čitava figura neodoljivo podsjeća na pješčani sat.

Sad jedva čekamo da vidimo šta li je tek spremila za samu dodjelu Oskara!

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!