U srijedu 14.02.2018.godine u 15 sati u Robnoj Kući Tuzlanka će biti održana konferencije za medije pop pjevačice Aleksandre Radović, na kojoj će biti najavljen njen solistički koncert, koji će se održati u BKC-u Tuzla u večernjim satima. Konferencija je otvorenog tipa i mogu prisustvovati svi zainteresovani mediji. Planirano je da Aleksandra Radović, prije konferencije provede i neko vrijeme na 4.spratu Robne Kuće Tuzlanka, gdje će se družiti sa posjetiocima uz autograme i fotografisanje.

Tuzlanka je na dan zaljubljenih 14.02.2018.god. u periodu od 14-20 sati pripremila za sve posjetioce besplatno fotografisanje, izradu fotografije na licu mjesta i slatke poklone za zaljubljene parove. Naš profesionalni fotograf će fotografisati sve zainteresovane na licu mjesta i izradit će Vam besplatno fotografiju, a besplatno izrađenu fotografiju možete dobiti i na slijedeći način:

„Fotografiši se, slikaj se, napravi zaljubljeni selfie, postavi fotku na instagram uz poruku #volimtuzlanku i dođi u INSTA kutak na prizemlju Robne Kuće Tuzlanka po svoju izrađenu sliku i slatki poklon“.

Tuzlanka će u periodu od 12.02. do 14.02.2018.god u svim radnjama u sklopu svoje kuće imati i prigodno sniženje od 20-50% povodom Dana zaljubljenih tako da možete iskoristiti popuste i kupiti nesto svojoj voljenoj osobi, ali ne propustite i posjetiti 4.sprat gdje vas očekuje odlična zabava u restoranima i kafićima.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!