Mama iz Kanzasa Džes Hogan je podijelila priču o svom nevjerovatnom porođaju, koja vjerovatno ne bi prošla toliko zapaženo da uz nju ne idu i fotografije koje je napravila Temi Karin.

Činilo se da mali Maks još dugo neće napustiti mamino tijelo, ali Džes je danima osjećala kontrakcije koje su je zabrinule. Onda je Maks iznenada riješio da izađe napolje. Momentalno.

– O bože, nećemo uspjeti. Dobićemo ovu bebu kod kuće – bila je prva Džesina reakcija.

Njen suprug Trevis je bio pripremljen, odveo je do auta i najbrže što je mogao je prevezao do bolnice. Za to vrijeme Džes je javila Temi, fotografu specijalizovanom za porođaje da hitno dođe.

– Kada smo skrenuli na posljednjoj krivini počela sam da vičem da beba stiže. Trevis je počeo da udara po sireni dok sam ja vrištala zbog kontrakcija i brzo je stao ispred hitne – priča Džes.

U tom trenutku nije bilo nikog stručnog da im pomogne. Stigla je i Temi.

– Temi je rekla sestri na prijemu da se upravo porađam i da mora da požuri i dovede pomoć. Izgleda da sestra nije baš razumjela koliko je bilo hitno – svjedoči mama.

Njene sljedeće riječi bile su: “O bože, evo ga”.

Počela je nasred hodnika da skida pantalone jer je osjetila da bebina glava kreće napolje.

– Pipnula sam i osjetila vrh njegove glave u ruci. Pogledala sam u muža i rekla: “Trevise, hvataj ga!”. Bez oklijevanja je to i uradio a ja sam osjetila da moje tijelo samo od sebe gura cijelu bebinu glavu napolje – priča Džes. 

Sve se desilo na podu, u hodniku bolnice, dok je Temi histerično dozivala sestre i škljocala foto aparatom.

Fotke dočaravaju dramatičnost situacije, a setre su stigle u posljednjem trenutku.

Maks je rođen na podu i zdrava je beba.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!