Renomirani turski brend“ Mavi Jeans“ konačno stiže u BiH. Prvi objekat ovog brenda otvara se u petak  9.februara u 12:00 sati  u Robnoj kući „Tuzlanka“.  Za posjetioce je pripremljen bogat program i specijalni popusti do 50%. Za prve kupce i pokloni.

Mavi Jeans je turski brend koji je osnovan 1991. godine. Bave se proizvodnjom različitih modela kvalitetnog džinsa. Mavi ima vodeće trgovine u New Yorku, Vancouveru, Montrealu, Istanbulu, Berlinu, Duesseldorfu, Hamburgu,Frankfurtu i Moskvi.

Firma Omega d.o.o.Živinice generalni je zastupnik „Mavi Jeansa“ za Bosnu i Hercegovinu. Na turskom jeziku Mavi znači plavo. Veliki izbor jeans jakni i farmerica je ono po čemu je ovaj brend prepoznatljiv. Mnoge poznate ličnosti vrlo rado nose modele ovog brenda, a neke od njih su Kate Winslet i Chelsea Clinton. Proizvodi su visokog kvaliteta,moderne linije koje prate posljednje svjetske trendove, i što je najvažnije pristupačne cijene.

Pozivamo vas da 09. februara u 12. 00 sati dođete na otvaranje specijalizirane prodavnice  „Mavi Jeansa“ u Robnoj kući Tuzlanka, uživate u kupovini i ostvarite popuste do 50%.

 Kada jednom odjenete Mavi – sve se drugo zaboravi!

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!