Atelier Steve je kreativni studio, iza kojeg stoje grafička dizajnerica Tiphaine Sartini i arhitektica Pauline Borgia. Zajedno od 2014. stvaraju prekrasne prostore, interijere, vizualne identitete i branding… Zapravo sve ono što spaja i nalazi se između dizajna, umjetnosti i arhitekture. Iako im je Pariz rodni grad, djeluju još na relacijama Singapur i Hong Kong. Svakom projektu pristupaju s istom znatiželjom, istraživanjem, inovativnošću te pronalaze najbolja rješenja koja kao najbolji kroj odgovaraju željama i potrebama klijenta.

MAISON DE MONTESPAN

Od svega što rade i kreiraju, nas su osvojile s preobrazbama interijera, a u jedan, privatan, pariški, zaljubili smo se na prvi pogled. Radi se o kući u srcu Pariza i to jednoj iz sedamnaestog stoljeća. Iz bogate pariške prošlosti sačuvano je nekoliko detalja, a posebno se ističe sačuvani kamin koji datira upravo iz tog perioda.

Projekt uređenja stana sastojao se od restauracije materijala, nove organizacije prostora prema potrebama ukućana te stvaranja novog, jedinstvenog pogleda na eksterijer i prirodu. U skladu s eksterijerom izveden je i interijer tako da unutrašnjosti dominira, no na jedan decentan i elegantan način, burgundski kamen, hrast i mramor. Atelier Steve izveo je fantastičnu stolariju za maksimalnu optimizaciju prostora za spremanje i pohranu, čak i garderobno spremanje.

JAKO PARIŠKI, CHIC!

Korištene su boje koje se savršeno uklapaju u prirodne nijanse iz vrta koji okružuje kuću tako da je ostvarena potpuna integracija prirode u prostor. Zeleni i smeđi tonovi, skupa s crnim drvenim okvirima još više naglašavaju pogled na vanjsku vegetaciju. Prostor je uspješan spoj elegancije s primjesama povijesnih utjecaja, a sve je izvedeno jako pariški, chic!

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!