Ona ima samo jednu želju: Da vlada svijetom! Ono što je najviše plaši je da je okolina ignoriše, pa zato koristi sve svoje kvalitete da bude primijećena.

Kada ulazi u prostoriju svi zanijeme kao hipnotisani. Možda to postiže bujnom kosom, smjelim stavom ili pak izoštrenim osjećajem za humor.

Ona je jedinstvena i neponovljiva, ona je žena Lav!

Lavice su veoma časne i odane. Umiju dobro da se organizuju, ali tačno znaju sa kime žele da komuniciraju, a koga bi sa zadovoljstvom stavile na crnu listu ljudi sa kojima ne žele da razgovaraju ili sarađuju.

One su pomalo dramatične, ali na neki poseban i zabavan način. Obično misle da su centar svijeta, ali to nije nimalo čudno jer njima vlada Sunce koje je centar Sunčevog sistema.

Kada je toplo i sunčano one su najjače, kada sunce sija, sijaju i Lavovi.

Lav je rođeni lider sa visokim ambicijama i ima magnetsku harizmu. Za njih važi pravilo da su sujetni, nadmeni i egocentrični, ali istina je da imaju široko srce i da su prilično dobrodušni i darežljivi.

Istovremeno, vole da poklanjaju i da primaju poklone.

Umiju da budu prilično arogantni kada im se hoće, i prilično agresivni kada žele da ostvare neki svoj cilj. Ipak, samo je jedna kraljica džungle, zar ne?

Izvor: crnobelo.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!