Nakon 14 uspješnih godina serija “Uvod u anatomiju” još uvijek se prikazuje, a glumica koja je od prve epizode u njoj nedavno je obnovila ugovor na još dvije godine.

Nema nikakve sumnje da je “Uvod u anatomiju” Shonde Rhimes među uspješnijim serijama. Mora biti, s obzirom na to da je glumica Ellen Pompeo nedavno postala najbolje plaćena televizijska zvijezda nakon što je potpisala ugovor za još dvije godine sudjelovanja u seriji o doktorima.

Ellen Pompeo za dvije sezone glume u “Uvodu u anatomiju” dobit će 20 miliona dolara godišnje. To je više od pola milijuna dolara po epizodi. Ellen Pompeo prošle je godine s Mindy Kaling podijelila četvrto mjesto na listi najbolje plaćenih TV glumica.

“Imam 48 godina, pa napokon osjećam da imam temelja tražiti ono što zaslužujem, s obzirom na to da nisam ‘najvažnija’ glumica. Znam da javnost to misli jer već 14 godina glumim istog lika. No, istina je da svako može biti dobar tokom prve dvije sezone, no može li svako biti dobar nakon 14 godina? To je vještina”, rekla je Ellen Pompeo.

Izvor: Ljepotaizdravlje.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!