Koliko je svijet u stalnoj potrazi za kreativnim novitetima najbolje nam pokazuje prva boja za kosu koja mijenja nijansu ovisno o temperaturi. Što ovu boju čini posebnom i kako ona funkcioniše?

U razgovoru sa uspješnim bh.frizerom Stipom Filipovićem koji ih je i isprobao, saznali smo sve o ovom sjajnom i prvom proizvodu te vrste, naziva Pravana Vivids Mood Colors koji se zasigurno ubraja u #hairgoals.

PRAVANA VIVIDS MOOD COLORS u svojoj paleti ima četiri nijanse koje se mijenjaju iz jedne boje u drugu, ovisno o temperaturi: hladno ljubičasta nijansa se mijenja u pink, boja breskve u bezbojno, siva nijansa u bezbojno te zeleni tonovi u žutu. Boja će se promijeniti ukoliko kosu zagrijete fenom za kosu ili npr. pod utjecajem tople atmosfere, odnosno svaki put kada s nižih vanjskih temperatura uđete u zagrijani interijer.

No, za početak trebate biti svjesni da nije jednostavno dobiti ovu boju. Naime, kako bismo dobili savršenu PRAVANA VIVIDS MOOD COLORS potrebno je uraditi savršenu podlogu. Dakle, kosu  je potrebno posvijetliti do bijele boje. Kada kažemo bijela boja, samim time smo svjesni kolika su oštećenja na kosi, te na koje je nijanse kose moguće nanijeti ove PRAVANA boje.

Međutim, ako pričamo o PRAVANA VIVIDS MOOD COLORS kao samoj boji, one nikako ne oštećuje kosu. Nanose se na čistu izbijeljenu kosu. Ne ispire se s kose, već se nakon nanošenja kosa suši i oblikuje u željenu frizuru. Sljedećim pranjem kose, boja se sa kose ispire i kosa ostaje bijela. Ovu situaciju možemo okarakterisati kao nedostatak, ali i kao  prednost ovih boja, jer nam omogućava da svaki dan na bezbolan način imamo drugačije promjene boje kose na glavi. PRAVANA VIVIDS MOOD COLORS je idealna za one plavuše koje već imaju bijelu boju kose i koje su željne promjene, a opet, ne žele se na duži period vezati za neku drugu nijansu.

S obzirom da sam prvi u BiH isprobao ovu boju, moram priznati da su komentari jako pozitivni. Međutim ova boja nije za svakoga, one su ipak za nešto odvažniju klijentelu. Do sada sam to radio ljudima koji su mi više od klijenta. Jer klijenti teško da bi mogli razumjeti cijenu takvog bojanja kose!
No, jedno je sigurno, ova boja plijenit će pažnju svih onih koji vide transformaciju vaše boje.

Izvor: modamo.info

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!