Zamislite situaciju gdje svi horoskopski znaci putuju zajedno na ljetovanje. Ovako bi to izgledalo, imajući na umu njihove osobine:

Krenuli su…

Ovan se nervira što automobil ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio “griz”.

Strijelac je nabio sunčane naočare i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promijenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…”

Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se pomjeri od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

 

Stigli su…

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno sa torbom zauzela kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer mora hitno da se presvuče i popravi frizuru.

Djevica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuha supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se sa gazdom apartmana.

Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

 

Na plaži su…

“‘Juhuuu, evo nas na plaži”, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Tviteru: na slici je Djevica ispod šešira sa obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir sa likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta.

Škorpija je okrenula leđa i zabranila tagovanje. Vodolija se slika sa ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

 

U večernjem provodu

“Party Night”, tvituje Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijeli komšiluk na zabavu, Škorpiji se to nije svidjelo pa se ljuti u ćošku.

Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!