Bila je to ideja Stacy Kifer, jedne od osnivačica grupe “Chicago Twin Moms” u koju su učlanjene mame blizanaca mlađih od dvije godine.

Da iznenađenje bude još veće ni zaposleni u tržnom centru “Woodfield Mall” u Illinoisu nisu znali da će 20 identičnih mališana sa svojim majkama doći na slikanje sa Djedom Mrazom. No, to ne znači da su njihove mame tu odluku donijele impulsivno – naprotiv, one su to počele planirati otkada su saznale da će tržnim centrom šetati Djed Mraz.

 

Stacy je predložila da se svi obuku u crvenu i zelenu odjeću, te da se potrude da dovedu što više blizanaca na fotografisanje.

 

Da ne bi stvorili gužvu u tržnom centru dječica su sa svojim mamama došla rano ujutro kako bi bila među prvima za fotografisanje. Čekaonica je bila ogromna snježna kugla u kojoj su mališani trčkarali i igrali se do mile volje, a onda je došao trenutak da napokon vide Djeda Mraza.

“Izraz na licu Djeda Mraza je bio neprocjenjiv kada je vidio kako sve više i više blizanaca stiže iz čekaonice da se slika s njim”, ispričala je Stacy za novine “People”.

Naravno, nije bilo šanse da svih 20 blizanaca sjedi mirno uz Djeda Mraza pa su se i mame morale naći na fotografiji. Srećom, u tome su im pomogli i fotograf i pomoćnici Djeda Mraza pa su osim jednog uplakanog mališana svi ostali bili mirni i srećni što su već prije Nove godine dobili na poklon ovako lijepu uspomenu.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!