Mjesec decembar je oduvijek poznat kao mjesec darivanja, mjesec u kojem svi mi volimo da poklanjamo, da primamo poklone, ali i da uživamo u posebnim prazničnim pogodnostima.

Kako biste uživali u kupovini i sebi priuštili kvalitetniji i jasniji pogled na svijet, pobrinuo se OPTOCENTAR by FARMACOLUX.

Tokom cijelog decembra FARMACOLUX je za svoje kupce pripremio popust od čak 50% na sve crvene okvire, ali tu naravno nije kraj prazničnoj čaroliji!

Bliži se 16. decembar i veliki Shopping Day u Mecatoru, u kojem se i nalazi ovaj prestižni centar, te ćete tog dana moći uživati u kupovini i sjajnim cijenama u cijelom centru.

Svi koji budu htjeli da za sebe nabave najkvalitetnije okvire poznatih svjetskih brendova, na dan velikih sniženja, će u Farmacoluxu moći izabrati pravi okvir za sebe i kupiti nešto iz cjelokupnog asortimana po 20 % nižim cijenama.

Kako bi kupovina i pravi čar shopping day-a bio potpun, učiniće i veliko kolo sreće, na kojem će kupci moći i osvojiti vrijedne nagrade poput: poklon bona od 50 KM, poklon bon za sniženje od 30%, 40% i 50%.

Farmacolux poslovnice možete pronaći u Merkator centru u Tuzli, na adresi Bulevar II korpusa Armije BiH, potom u Džafer mahali na broju 17 (Skver / Tuzla), te u Lukavcu na adresi Bremen plac bb.

Gledajte svijet drugačijim očima – dođite u FARMACOLUX i izaberite nešto za sebe!

Komentari

Komentari