Elie Saab jedan je od onih dizajnera, čiji će vas dizajn, ako volite bajkovite modne priče, razoružati u trenu. Nije onda ni čudo da toliko zaljubljenica u modu bez daha prati svaku njegovu novu kolekciju i njeno predstavljanje u Parizu, gradu koji postaje savršena modna pozornica za dizajnerove ideje.

Poznati Libanonac nije popularan samo zbog svojih vanserijskih večernjih haljina, već i zbog vjenčanica koje kreira, a koje, pretpostavljamo, redom nose sretnice najdubljih džepova. No, sanjati još uvijek nije zabranjeno, pa se tako ovih dana divimo još jednoj bridal kolekciji koja stiže s potpisom renomiranog dizajnera.

Theatre Of Light, njeno je ime, a u prvi plan donosi, kako dizajner to navodi, kraljevski orkestar od devet silueta, koje naposljetku čine bezvremenske vjenčane haljine. Saab zamišlja modernu mladu vrlo elegantnom i romantičnom, no istovremeno damom koja se ne boji snažnih detalja, dok metre i metre najfinijih tkanina nosi sa stavom.

Ako su preskupe, nije zabranjeno da ukradete neku ideju ili posudite malo inspiracije za vašu vjenčanicu od ovog modnog čarobnjaka.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!