Za bivšu suprugu Seana Penna, lijepu glumicu Robin Wright, mnogi kažu kako izgleda bolje od svojih upola mlađih kolegica. Ona je sama, za magazin NewBeauty, da je za to najzaslužnije prihvaćanje godina, ali i, kako ona to zove, ‘posipavanje botoksom’

Kada je prije nekoliko dana prošetala crvenim tepihom na dodjeli nagrada Emmy, mnogi su komentirali kako 51-godišnja glumica Robin Wright nije nikada bolje izgledala. Koja je tajna njezina mladolikog izgleda, otkrila je u novom broju magazina NewBeauty, kojima je otkrila kako je za to najzaslužnije njezino prihvatanje godina, ali i botoks.

Bivša supruga glumca Seana Penna, kako se svojih godina ne srami, te da ih s ponosom nosi.

“Prihvatanje je jedna od najboljih vrlina. No, i na tome treba raditi – trebaš vježbati, trenirati ga baš poput mišića, kako bi prihvatio stvari koje je teško prihvatiti. Uz sve to trebaš prihvatiti da neke stvari ne možeš promijeniti”, otkrila je Robin Wright.

#robingwright #claireunderwood #houseofcards #wonderwomanmovie #wonderwoman

A post shared by @robinwright_usa on

Uz prihvatanje, Robin Wright ne krije da se podvrgla i nekim kozmetičkim tretmanima, a koji uključuju, kako ona zove, ‘posipavanje botoksom’ te tretman koji se zove Sublime.

Riječ je o nehirurškom tretmanu koji koristi toplinu kojom se generira kolagen kako bi se približio samoj površini kože. Primijetila sam velike promjene u kvaliteti svoje kože. Moja prijateljica najbolje opisuje sve riječima: ‘Ovo starenje je tako prokleto skupo!”

Unatoč svemu, Robin Wright priznaje da je prošla mnoge uspone i padove, no trudi se iz svega izvući pozitivnu stranu.

“Ne zamaram se tamnim mrljama koje su mi se počele pojavljivati po koži u ovim godinama. Žao mi je jedino što žene više ne stare dostojanstveno, promjenila se cijela perspektiva, a sve zbog društva i želje da izgledaš mlađe nego što jesi. Kad se sjetim svoje bake, uživala sam gledati kako stari i kako je sve ljepša. To je život”, zaključila je.

Izvor: t-portal.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!