Tražite li savršene komade namještaja za svoj novi stan? Renovirate svoj dom i želite moderno dizajniran životni prostor? Imate jasne zahtjeve ili tražite inspiraciju za uređenje interijera?

Ako je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, mi znamo tačnu adresu na koju vas trebamo uputiti – Salon namještaja Kelebek!

Ovaj turski brend, već nekoliko mjeseci uspješno posluje u Tuzli, gdje je otvoren njihov prvi salon u Bosni i Hercegovini. Ovdašnja klijentela je prepoznala spoj modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala od kojih je izrađen sav Kelebek namještaj. Oni svoj posao razvijaju preko 70 godina, što objašnjava njihovu vještinu da udovolje željama i najzahtjevnijih kupaca.

Kada zakoračite u Kelebek salon koji se nalazi na adresi Bukinje bb (u bivšoj zgradi “Poliuretanske hemije“),  znati ćete da ste na pravom mjestu. Na čak tri sprata, na oko 2000 kvadratnih metara, pronaći ćete aranžirane spavaće, dnevne i dječije sobe, kuhinje, te uredski namještaj partnerskog brenda Burosim.

Osim namještaja koji je dizajniran po posljednjim trendovima, Kelebek nudi i kuhinje koje izrađuju prema najvišim standardima kvaliteta, i to po mjerama vašeg prostora..

Ako ste u fazi potrage za savršenim komadima namještaja za vaš dom, obradovaće vas informacija da je u salonu namještaja Kelebek aktuelno sniženje cijena za čak 30%. Ovo je idealna prilika da opremite svoj dom kvalitetnim najmeštajem, a uz to uštedite novac.

Posjetite prodajno-izložbeni salon Kelebek, svakim danom između 8 i 18 sati, izaberite nešto po svom ukusu i dopustite Leptiru (tur.kelebek) da raširi krila u vašem domu!

Mi vam dajemo i priliku da prošetate kroz ovaj predivni salon :

KELEBEK – Salon namještaja u kome vaši snovi postaju stvarnost!

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!