Drage moje,

Kao što znamo, mjesec je ljubavi, te smo ovih dana posebno obasuti srcima, cvijećem, ljubavnim porukicama…

Možda niste znale, ali ovaj mjesec je predodređen za ljubav. Oduvijek. Još od vremena Starih Grka ovaj period u godini bio je nazvan Gamelion i bio je posvećen veličanju braka Here i Zeusa. Ne samo u Staroj Grčkoj već i prije i kasnije, ovaj period je ljudima širom svijeta bio predodređen za ljubav…

Svačija ljubav je drugačija i svako ljubav poklanja različitim stvarima, a fokus je na onima koji ljubav poklanjaju modi i na Dan zaljubljenih, jer i oni su zaljubljeni samo ne maaalkice drugačiji način.

Za vas imam spremljen outfit koji nije kao svaki drugi “valentinovski” outfit, pun crvenih nijansi i cvijetnih detalja.

S obzirom da je još uvijek hladno, mekan i topao džemper je nešto bez čega se zima ne može zamisliti, a pogotovo kada se još lako može kombinovati. Ali, ovaj put sam njega zamijenila toplom roze duksericom koja nije obilježje sportskog duha niti ičega sličnog, čak šta više, moglo bi se reći da ju je lako kombinaovati i uz elegantnije komade.

Male torbice u pastelnim, rozikastim nijansama, koje odaju utisak ženstvenosti su također više za dnevne varijante. Uz to, uspješno rabijaju crnilo i sivilo zimskih outfit-a. 

Outfit:
Kaput: Zara
Kožne pantalone: Bershka
Dukserica: Stradivarius
Čizme: Caterpillar
Torba: Guess
Roza torba: Armani Jeans
Naočare: Bershka

Blogerica: Zerina Atić

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!