Mladi modni dizajner iz Doboja, Anđelko Kaser, poznat kao JEAN ANGIE KASER, predstavlja treću autorsku kolekciju “F MINIMALIZAM” na 37. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, kroz koju propituje današnje društvo i kroz modni medij kritizira…

Iako na prvi pogled izgleda kao da kritizira minimalistički pravac i sam naslov kolekcije ima negativnu konotaciju, to nije slučaj. Kolekcija “F Minimalizam” kritizira zloupotrebu istog. Zloupotrebu u modnom svijetu kao i minimalizam u međuljudskim odnosima, otuđenost, usamljenost, samodopadnost.

Ovaj koncept sam izrazio upotrebom ne boja (crna, siva, bijela), prozirnih materijala, čime sam ogolio tijelo, izbacivanjem šavova (koji su inače skriveni) na površinu i konstrukcijski dislocirao pojedine dijelove odjevnih predmeta. Svojim viđenjem minimalizma kritiziram minimalizam“, opisuje mladi dizajner svoju kolekciju.

Od SFW očekujem dobru zabavu, dobar performans, medijsku pokrivenost, ali prije svega zabavu i širenje poznanstava“, rekao je Anđelko za ženski.ba.

Budući da smo jako zaintrigirane konceptom, ali i skicama koje smo pokazale i vama, drage naše dame, nismo mogle a da se ne raspitamo kako možemo doći do Anđelkovih kreacija.

Komade iz moje treće kolekcije možete poručiti upitom na moj e-mail jeanangiekaser@gmail.com , a moći ćete ih pronaći i u nekom od koncept dizajnerskih butika, u Zagrebu ili Beogradu. Još uvijek su neki dogovori u toku. U svakom slučaju moj e-mail je uvijek dostupan“, poručuje dizajner.

 

 

Komentari

Komentari