Ljeto je sezona kada možete očekivati mnogo koncerata na otvorenom, festival, te 3- 10 dana festivala na kojima se kampuje. Muzika je ono što dovodi sve nas zajedno pod Suncem, da uživamo u našim omiljenim izvođačima. Naravno, sama naša pojava važna je zato što želimo prikazati našu unutrašnjost duha kroz prikaz naše estetike. Moda, modni dodatci i ljepota ono je što čini estetiku i sve sve vrti oko nas.

Nije važno šta je u trendu tog momenta, važno je da se osjećate dobro u onome što nosite, što vas najbolje predstavlja. Npr. kimono je neizostavni dio mog ormara od kako sam posjetila Japan 2007. i uz to bila darovana kimonom od strane moje porodice- domaćina na organizovanoj maloj porodičnoj kimono ceremoniji. Tamo sam naučila sve što trebam da znam o ovom odjevnom predmetu, kako ga nositi, viđenje istog, te samo značenje različitih stilova kimona.

IMG_0124

 

 

 

U mojoj kimono kolekciji ja posjedujem 7. Dva autentična kimona, dva iz vintage prodavnice i tri koja sam dobila iz Fast Fashion prodavnica. Upravo tako možete zaključiti kako moj izbor festivalskog izgleda uključuje kimono. Obzirom da kimono pruža prekrivanje tijela ja volim da nosim crop- top te materijale najlakše za moje tijelo koliko je moguće. Fotografisana sam u mom gradu New Yorku na krovovima SoHo-a, iako se festivali ne održavaju na njima sa sigurnošću. Prosto volim njihovu kompoziciju a to mi je i zabavno mjesto za druženje sa prijateljima i fotografisanje.

IMG_0125

Amina Suleimanagich

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!