Dragi moji, konačno je došlo vrijeme i na ovu temu, koju sam iskreno, željno isčekivala. “Lingerie inspired fashion” je jedna od tema koja nam nudi mnoštvo odabira, u kome je skoro  nemoguće pogriješiti. Sama tema odiše slobodom, a to je nešto  za što sa  sigurnošću mogu reći da svaka osoba priželjkuje. 

ASP_7610 ASP_7604

 

Vrlo je zahvalna i raznolika tako da su široki putevi biranja odjevnih komada u ovom, na istu temu. Kada pričamo o mom’ stilu, u ovom blogu, rado sam iskoristila jarko rozu haljinicu, koja je sama po sebi “lagana”, slobodna, prikladna uz mnoštvo drugih stilova. Upravo za istu sam se odlučila iz razloga jer sam htjela kroz ovosedmični blog da provučem i proljetne kombinacije koje su nam već i bliže nego što mislimo. Mislim da je odabir glavnog dijela, onog koji najviši dio tijela prekriva upravo onaj pravi, i da u poklapanju sa spring outfitom odaje pun pogodak! Ovakav uzorak haljine mozete potraziti u Tiffany-ju.

 

ASP_7597 ASP_7592 ASP_7580

Kada bacimo oko na obuću, takođe sam spojila već dvije spomenute stavke. Sandale koje nosim, raznolikih su boja, što je iz starta prednost svakoj mladoj dami, jer daje mogućnost kombinovanja uz razne druge odjevne predmete. Sam sklop boja je fantastičan i podsjeća na vesele proljetne i ljetne dane. Primjer ovih sandala, možete pronaći u Retro shoesu, pod kategorijom “Celia”. ASP_7583

Za make up i frizuru sam se odlučila na blažu varijantu upravo radi kompletnog outfita, kako bi se sve to fino stopilo u ono što treba da dobijemo.

Haljina: Tiffany

Sandale: Retro shoes

Moje sugestije;

Fotografije: Azur Salihović https://www.facebook.com/fotoazur/?fref=ts

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!