Ovdje je moguća samo privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka razlikuju, pa stoga i sukobljavaju.

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan i Rak

Ovo je jako teška kombinacija, a razlog je taj što je Ovan neko ko može totalno da obezvrijedi Raka i da u potpunosti preuzme dominaciju nad njim u svakom smislu te riječi.

Ovan i Vaga

Ovo jedino može biti dobro za kratku strasnu vezu. Vaga voli da je uvijek uz svog partnera. Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost, i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren spoj, ali je kratkog daha, što se kaže.

Bik Bik

Ove osobe se mogu slagati pod uslovom da imaju dovoljno novca za lagodan život. U suprotnom neće biti dobro.

Bik i Vaga

Oboje su vezani za sve što je lijepo, ali razlika u temperamentima je tolika, da skoro nikad neće moći zajedno. Koliko god da je Bik vezan za kuću, toliko Vaga voli tu neku slobodu.

Bik i Vodolija

Bik je znak koji će stalno sputavati Vodoliju. Ona to ne dozvoljava. Mogu biti odlični prijatelji, ali ne i ljubavnici.

Blizanci i Bik

Ovo je izuzetno teška kombinacija dvoje ljudi, osim ako je muškarac Blizanac, kome može biti potrebna pomoć od strane Bika.

Blizanci i Djevica

Ovdje je moguća samo privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka razlikuju, pa stoga i sukobljavaju.

Blizanci i Jarac

Ovdje niko ne cijeni kvalitete onog drugog i slobodno možemo reći da ovakva veza ne donosi ništa dobro.

Rak i Ovan

Ova kombinacija je jako loša, i jedino se mogu složiti u strasti tj intimi.

Rak i Rak

Ovo nije lak spoj dvoje ljudi. U ovom odnosu je jedno izvjesno, a to je da će ili biti baš dobro, ili će veza biti osuđena na propast. Neko ko mora biti ko će voditi računa o svemu u koliko žele da traju.

Lav i Bik

Ovo su osobe suprotnih temperamenata, teško se usklađuju. Zajedno su dobar spoj samo za poslovnu karijeru.

Lav i Lav

Sklad je moguć jedino ukoliko neko stalno bude slušao onu drugu osobu, ili će u suprotnom doći do kraja veze.

Lav i Škorpija

Ovo je spoj gdje će svako željeti da dominira. U intimi će se odlično slagati, ali će svako uživati onom drugom da pravi scene.

Djevica i Blizanci

Ovo je dosta težak odnos dvoje ljudi. Djevica želi sigurnost, i stabilnu vezu, dok je Blizanac neko ko bi stalno negdje da luta i da se provodi.

Djevica i Jarac

Ovo nije sjajan spoj dvoje ljudi iz razloga što je Jarcu potrebno više pažnje i emocija koje Djevica nije u stanju da pruži, a razlog je zatvorenost Djevice.

Djevica i Vodolija

Ovo nije dobar spoj. Vodlija je nezavisna, dok je Djevica neko ko želi sigurnost. To će Vodoliji jako ići na živce, tako da iz tog razloga ne mogu da se slože.

Vaga i Jarac

Ovo je težak spoj. Vaga je neko ko je jako ranjiva emotivna osoba, dok je Jarac neko ko uvijek želi da bude vođa. Životni ciljevi su im različiti u svakom smislu te riječi.

Škorpija i Škorpija

Ovo je spoj gdje se svako bori da bude iznad onog drugog. U ovakvim vezama nema sreće. Tokom intimnih trenutaka će dolaziti do mirenja, ali sve van toga je pravi pakao.

Strijelac i Rak

Ovo je takav spoj gdje izuzetno rijetko dolazi do privlačenja. Ako se to, ipak, i dogodi neko vrijeme će ih održati različitost, ali se ne vidi uspjeh u samoj vezi na način na koji je to potrebno.

Strijelac i Ribe

Ovo je spoj dvije različite osobe. Kod onog drugog prepoznaju sve ono šta ih inače nervira. Može ih spojiti velika količina emocija, ali samo na kratko  vrijeme.

Jarac i Vaga

Ovo su dvije osobe koje se rijetko sreću. Ako se, pak, tako nešto i dogodi biće skladno prijateljstvo. Ako se, pak, dogodi neki pokušaj veze sve će to jako kratko trajati, tako da je najbolje ništa ne pokušavati u emotivnom pravcu.

Jarac i Jarac

Ovdje ljubav nije moguća, makar ne ona dugotrajna. Mogu biti prijatelji, i to je sve, tako da je pametno da se to tako shvati i da se ne pokušava ništa više od toga.

Vodolija i Bik

Ovo su dva različita znaka. Vodolija se previše ležerno ponaša sa finansijama, dok Biku to i te kako smeta. Teško će uspjeti da se uklope jedno sa drugim na emotivnom planu.

Vodolija i Lav

Ovo su dvije potpuno različite osobe u stavovima. U početku je moguća velika fizička privlačnost, ali kako vrijeme bude odmicalo razlike će izaći na vidjelo. Glavni problem je veliko nerazumijevanje.

Vodolija i Jarac

Ovaj odnos nije dobar. Vodlija je neko ko je jako tvrdoglava osoba, dok je Jarac neko ko može biti sklon pričanju neistina što će i te kako iritirati Vodoliju.

Ribe i Blizanci

Za ova dva znaka su šanse minimalne da će ikada doći do veze. Jednostavno su razlike ogromne. Rijetko kada se ova dva znaka spajaju, ali ako i dođe do toga neće biti dugotrajno.

Ribe i Ribe

Ovo je odnos dvije osobe gdje je samo ljubav to nešto sta je naglašeno. Pošto se od ljubavi ne živi, već od novca, a niko od ove dve osobe nije spreman na pokretanje po tom pitanju onda su samim tim i šanse za uspjeh u vezi jako male.

 

Izvor: stil.kurir.rs

Komentari

Komentari