Capsule kolekcija TH FLEX Rafael Nadal Edition je oda ambasadoru brenda i predstavlja modernu, udobnu i prefinjenu mušku odjeću.

Prošlogodišnje kampanje donjeg veša i kampanja za parfem Tommy Hilfiger sa Rafael Nadalom je teško zaboraviti: saradnja brenda sa španskim teniserom ispostavila se veoma uspješnom i sada je dostigla novi nivo.

Nadal je postao junak capsule kolekcije koja je dizajnirana za muškarce koji se razlikuju, koji su isti kao on i uvijek traže najprefinjeniju odjeću. Nadalu odgovaraju odijela i košulje od inovativnih italijanskih tkanina i u njima je lako izgledati kao million dolara, i osjećati se ugodno.

Na Rafael Nadalu je, moramo reći, bio veliki posao. Pored fotografisanja za reklamnu kampanju snimljen je i novi video posvećen TH FLEX Rafael Nadal Edition kolekciji, koja će biti u prodavnicama i na sajtu brenda ovog proljeća. U kratkom videu on nam pokazuje svoju omiljenu igru i pokazuje kako naizgled klasična i stroga odjeća može da vlasniku omogući slobodu kretanja.

Izvor: grazia.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!