Pozdrav dragi moji!

Ovoga puta pišem o digitalnoj modi, o modi koja ima veze sa budućnosti, a budućnost je ono što  nas sve zanima na neki način. Svakodnevno svjedočim tome da koračam sve brže i brže u budućnost, a ponekad bih  zaista voljela da se vrijeme može usporiti. Kada prosetam Mariahilfer ulicom, tačno se preplašim mnogobrojnih pokretnih reklama kojima budem okružena. Onda ljudi koji bulje u telefone i  nose slušalice u ušima idealan su primjer da smo postali robovi tehnologije i budućnosti. Koliko god bila pristalica konstantnog napredovanja i bila ovisna o promjeni, voljela bih da se sve dešava sporije i da svaki trend oživim u potpunosti.

Foto 22.03.16, 20 32 23

Mi smo oni koji kreiraju  svoju vlastitu realnost i budućnost, pa tako je i sa modom. Jedina stvar u tom kreiranju jeste da uticaj i inspiraciju za sve što radimo,pronalazimo u svijetu oko nas, pa tako i savremena moda u vremenu u kojem se nalazimo.

Foto 22.03.16, 11 38 27

Ako vam je neko rekao da različite  metale „ne smijete“  kombinovati i da je to zabranjeno u modi, usudit‘ ću se i reći da taj neko nema pojma o tome šta je moda zapravo. Vi kreirate svoja pravila, pa tako i ja u današnjem postu. Zlatno-roza, srebrna, zlatna – sve one preovladavaju u ovom outfitu. U posljednje vrijeme baš volim da kombinujem metalik stvari (što je definitivno pod uticajem svakodnevnice), a zlatno-roza mi je postala omiljena boja. Zbog toganisam mogla odoljeti, a da ne kupim body majicu iz Bik Bok kolekcije by Tatjana Ćatić, koja je defintivno statement peace, kako zbog boje, tako i zbog svog kroja.

Foto 22.03.16, 11 36 40

Ne ustručavajte se izraziti na razne načine i plasirati svoje ideje u svijet, jer ne samo da ćete sigurno promjeniti vlastiti svijet, nego imate moć promjeniti i naš.

Foto 22.03.16, 11 51 35 Foto 22.03.16, 11 52 34 Foto 22.03.16, 11 46 02

Outfit detalji:

  • Body majica: Bik Bok by Tatjana Ćatić
  • Naočale: Ray-Ban
  • Farmerke i torba: H&M
  • Cipele: MissModa

 

Foto 22.03.16, 11 40 02

Pratite me na ostalim socijalnim mrežama:

Instagram: @sheilion

Snapchat: sheila_095

Youtube: SejlaOstrakovic

 

Fotografije: Mirna Bačić

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!