Rakovi mogu da očekuju jedno mirno, veselo i lijepo proljeće, bez mnogo stresa…

OVAN

Vi ćete bez ikakve sumnje biti puni energije i entuzijazma ovog proljeća! Najpovoljniji period vam traje do 18. aprila! Bićete puni vitalnosti, snage, imat ćete elana za nove poslovne poduhvate, a najviše za poslove koji se tiču saradnje sa inostranstvom! Možete da očekujete veoma veliki uspjeh i u radu sa visokim institucijama ili ako očekujete završetak nekog sudskog procesa- situacija vam sada ide u prilog! Od 18. aprila bi mogli polako da vam se aktiviraju neki problemi iz prošlosti, pa ta faza nije ni malo povoljna za bilo kakve rizike. Budite oprezni pri svakom koraku. U ljubavi biste u toj fazi mogli da se vratite na neke stare probleme sa voljenom osobom, rješenja će vam djelovati kao veoma dalek i nemoguć pojam. Ipak, uz pomoć svoje velike unutrašnje snage sve možete da prevaziđete! Nikako nemojte da padate u depresiju i apatiju! Budite fizički aktivni i kada ste neraspoloženi, krećite se, šetajte, družite se sa ljudima!

BIK

Vi ćete tokom proljetnog perioda biti maksimalno usmjereni na ljubavna dešavanja i na sticanje novih poznanstava, širenje kruga prijatelja, izlaske, druženje… Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Većim dijelom ovog perioda ćete biti maksimalno aktivni i dobro raspoloženi! Ambicije ćete ostvariti tokom aprila kada ćete biti nešto agresivniji, odnosno angažovaniji na profesionalnom planu. Imaćete želju da vodite, da budete prvi i da se dokažete! Maj vam donosi novu ljubav! Za sve slobodne Bikove ovo je povoljan period za nove ljubavi i početak veze koja bi mogla da bude veoma stabilna i perspektivna! Ako već imate partnera- uspjeli ste da poboljšate odnos i ljubav cvjeta! Osjećate se dobro u svojoj koži i širite pozitivnu energiju gdje god da se pojavite!

BLIZANCI

Vama povoljan period traje sve do 29. aprila… Ipak, ne može se reći da će vam sve ići sasvim glatko ovog proljeća, čak i kada vam je položaj planeta naklonjen. Uticaj Saturna i Marsa iz znaka Strijelca većim dijelom godine može negativno da se odrazi na vas, pa ćete i tokom proljetnog perioda osjećati tu tešku energiju. Do 29. aprila je period povoljan za posao prije svega, bićete veoma aktivni, maksimalno posvećeni timskom radu kao i prilici da dođete do poboljšanja finansija. Od 29. aprila do 23. maja traje uticaj retrogradnog Merkura koji je tradicionalno negativan po vas. Ne planirajte putovanja ili početak važnog posla u tom periodu. Na ljubavnom planu će bolje proći slobodni Blizanci, prilike za flert nalazite na svakom koraku! Ukoliko ste u vezi ili braku- partner vam nameće nova pravila i odgovornosti, koje ne prijaju vašem dječijem i razuzdanom duhu!

RAK

Možete da očekujete jedno mirno, veselo i lijepo proljeće, bez mnogo stresa i gužve. Eventualno tokom aprila možete biti nešto užurbaniji kada će veća koncentracija planeta u znaku Ovna da vam stvara manju nervozu… Taj period je ipak najpovoljniji za vaše poslovno polje, kao i za mogućnost da ostvarite napredovanje ili da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. Od maja već ulazite u mirniju fazu, u kojoj ste stabilni i sasvim na svom terenu. Ljubav će vam se pojaviti- u to nema sumnje! Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će biti prilično uporna pri svojoj namjeri da vas osvoji! Kao i uvijek, do poslednjeg trenutka nećete pokazati da li ste definitivno zainteresovani ili ne- ali kada do veze bude došlo, topićete se u slatkoj ljubavnoj atmosferi! Rođeni u trećoj dekadi ovog znaka bi ipak trebali da budu oprezniji, pogotovo kada je u pitanju saobraćaj ali i zdravstveni problemi.

LAV

Vi ste vjerovatno znak koji će imati najmanje problema i komplikacija tokom ovog proljeća! Uticaj Marsa u znaku Strijelca vam daje podršku, dodatne izvore energije i optimizma, pa ćete biti maksimalno aktivni na svim poljima. Burna situacija na ljubavnom planu vas čeka, bićete veoma aktivni na polju flerta! Osvajate gdje god da se pojavite i na bazi strasti i fizičke privačnosti birate partnere! Lavicama se može pojaviti veoma zanimljiv, društven, atletski građen mlađi muškarac kom nećete moći da odolite! Na poslovnom planu vam sve ide baš onako kako ste planirali, s tim da vjerovatno nemate mnogo vremena za odmor. Ne spavate puno ali ne smatrate da mnogo gubite. Idealan je period i za mršavljenje ili početak treninga, vježbanja, možete oblikovati svoje tijelo! Povoljan period traje sve do 29. maja kada se Mars ponovo vraća u znak Škorpije.

DJEVICA

Velike su šanse da tokom ovog proljeća nećete znati gdje se nalazite, u svakom smislu. Moguće je da će vas pritisnuti obaveze sa svih strana i da ćete imati jako malo vremena za sebe! Gledanje filmova i izležavanje na kauču su za vas sada misaone imenice. Na poslu ste maksimalno aktivni, taman kada obavite određene zadatke, pristižu vam novi.

Vage očekuje novi početak

Mnoge Djevice će raditi bez ijednog slobodnog dana ili će i taj slobodan dan koristiti da rješavaju probleme, ako ne poslovne – onda porodične. Imate utisak da ništa nije pod vašom kontrolom, a to vam nikako ne odgovara. Proljeće odmiče a vi imate utisak da niste uspjeli da iskoristite barem jedan lijep dan i da se posvetite voljenima! Usporite malo za vrijeme retrogradnog Merkura od 29. aprila do 23. maja.

VAGA

Najuzbudljivija dešavanja na ljubavnom planu vam dolaze tokom aprila mjeseca! U toj fazi ćete konačno izaći iz začaranog kruga pasivnosti u kome ste proveli svoj zimski san. Vama je više nego bilo kojem znaku potrebna ljubav, partnerstvo i harmonija na tom planu. Samoća nije bio teren na kojem ste mogli da se snađete! Zato od aprila zgrabite svoju priliku za vezu i ne puštajte je! Naći ćete partnera (ili partnerku) koji maksimalno odgovara vašim fizičkim idealima ali i koji neće oklijevati ka tome da napravi prvi korak! Pored jedne dinamične i dominantne osobe će se i vama konačno vratiti, osmijeh, strast, elan! Prošlost ostavite iza sebe, obrišite broj od bivših i ne javljajte se kada vas traže- stavite ih u blok listu! Došlo je vrijeme za novi početak! Poslovi vam teku prilično glatko, mada vam to polje tokom ove faze neće biti u listi prioriteta.

ŠKORPIJA

Nema sumnje u to da volite i da mislite da je ljubav lijepa, ali vam to tokom ovog proljeća neće biti baš od presudnog značaja. Svakog jutra i svake noći jedina misao vam je u glavi: “novac, novac, novac”… Sve drugo sada ostavljate po strani i smišljate nove načine da dođete do zarade. Ne može se reći da ćete se baš obogatiti tokom ovog proljeća ali ćete definitivno uspjeti značajno da poboljšate svoju materijalnu situaciju! Radit ćete naporno i teško, niko vam neće ništa pokloniti niti ćete imati dobitak na lutriji ali ćete ipak biti zadovoljni finansijskim učinkom. Koliko god da zaradite – željet ćete više, pa ćete pomjerati svoje granice! Ukoliko ste u braku ili vezi, partner će pokušavati da vas ponovo osvoji tokom maja, jer koliko god da uspijete da zaradite- ipak vam novčanice neće grijati zajedničku postelju… To možete samo vi!

STRIJELAC

Možete biti u velikoj mjeri opterećeni odgovornostima i ograničenjima tokom ovog proljeća. Povedite računa i o svom zdravlju, uticaj Marsa i Saturna u vašem znaku vas neće štediti… U jednom trenutku će vam se učiniti da imate dovoljno snage za sve, ali kada se preforsirate lako se možete desiti da padnete u krevet jer će vas slomiti najobičnija prehlada ili gripa! Prije svega radite na tome da ojačate svoj imunitet, nemojte da dopustite da zbog posla i stresa ispašta vaš organizam, zdravlje nema cijenu!

Jarčeve očekuje uspješan maj

Tokom ovog proljeća će mnogi pripadnici ovog znaka konačno uspjeti da odrastu i da se uozbilje – u suprotnom bježanje od obaveza i odgovornosti može ostaviti brojne posljedice, moguće i zakonske. U ljubavi nemate mnogo strpljenja i nježnosti, okrenuti ste svojim potrebama, pa situacija neće biti baš najidealnija… Nešto lakša situacija dolazi samim krajem proljeća.

JARAC

Vi polako ali sigurno koračate naprijed. Ne može se reći da vam lijepo vrijeme daje previše entuzijazma ali u svakom slučaju, prija vam makar takva promjena. Držite se planova koje ste još ranije sebi zacrtali. Nemojte dopustiti da vas bilo ko ubijedi u neke lažne vrijednosti ili da vam obeća velike poslove i lak dobitak- po svom iskustvu biste trebali da znate kako se te stvari završavaju. Maj vam je veoma povoljan za poslovne pregovore ali ništa ne potpisujte dok se ne završi uticaj retrogradnog Merkura, odnosno do 23. maja. U ljubavi ćete imati veoma pozitivna dešavanja, sa osobom iz vašeg bliskog okruženja- rodnog mjesta ili komšiluka. Vraćaju vam se neke lijepe emocije na koje ste zaboravili. Ne žuri vam se, imate i vremena i strpljenja da uživate u flertu i upoznavanju.

VODOLIJA

Nećete imati mnogo turbulentnih dešavanja i drastičnih preokreta tokom ovog proljeća. Prilično ste stabilni i u svojoj glavi i sa svojim očekivanjima. Fokusirani ste na svoje ciljeve kada je u pitanju posao ali i van toga opet nalazite dovoljno vremena za izlaske, druženja i privlačenje pažnje. Dobro se osjećate do sklapate nova poznanstva ali i dok obnavljate neka davno zaboravljena prijateljstva… Može se reći da se konačno vraćate u svoj element i da se nervoza koju ste osjećali dobrim dijelom zime i tokom protekle godine smanjuje i iščezava. Vaš vječiti optimizam se vraća, uljepšaćete ovo proljeće i sebi i svojim voljenima! Ako ste u braku možete da očekujete veoma lijepa dešavanja unutar svog doma tokom maja mjeseca! Iskoristite period do 29. maja, tada Mars iz Škorpije ponovo može da vam vrati neke probleme iz prošlosti.

RIBE

Vi ste vječiti sanjar i optimista koji sa lijepim vremenom vidi i lijepe prilike za pomake i za nova poglavlja, imate velike planove za budućnost i vjerujete da ćete ih ostvariti. Ipak, tokom ovog proljeća se možete malo spustiti na zemlju… Ova faza vam nije naročito povoljna za posao… Možete da očekujete dosta pritisaka, što od strane nadređenih, što od samog sebe jer ćete svojim velikim ambicijama robovati, umjesto da one služe vama. Biće vam teško da se opustite i da mirujete. Problemi sa kičmom i leđima usljed napetosti vas prate dobrim dijelom ove faze. Ljubav ste ostavili negde iza sebe… Nije da nemate prilike za flert ali niste pretjerano motivisani. Sada biste radije sebi našli nekog dobrog, čvrstog i pouzdanog poslovnog partnera nego emotivnog. Usputne avanture su uvijek moguće, ali sada vam i to oduzima dosta vremena i energije.

 

Izvor: lovesensa.rs

Komentari

Komentari