U ovosedmičnom blogu prikazati ću vam moju interpretaciju „Fashion is  art“ teme. Kroz istoimenu sam se dosta fokusirala na to da moja intrepertacija bude što urbanija ali ne i uobičajena odnosno da odgovara temi a da ujedno provuče moj svakodnevni stil. Za ovaj blog odabrala sam nešto što će vam zasigurno prvo privući pažnju a to je sako crne boje sa srebrenim dodacima. Vrlo je efektan što se vidi i iz priloženog radi samog kroja i dodataka koje pronalazimo na njemu.

ASP_5140ASP_5132Ispod sakoa nosim svjetlucavi body koji se da kombinovati uz razne komade odjeće što daje potpuno drugačiji look u različitim kombinacijama.

ASP_5135Suknju koju sam ”iskoristila” u ovom blogu obična je, crna, kožna, također jako nosiva uz različite odjevne kombinacije, odaje ujedno moć elegancije a i odliku pomalo buntovnog stila. Od obuće, kako uvijek i naglasim dijela kojeg najviše preferiram, nosim cipele koje idu pod kategoriju elegancije, sa vrlo lijepim detaljem, te samom štiklom koja je u srebrenoj boji. Upravo ta razlika koja odudara od same cipele čine je jako interesantnom i privlačnom i vrlo dobro se uklapa uz već spomenuti sako.

ASP_5119Kao što možete primjetiti, od torbi, odabrala sam ”večernju torbicu” Guess, koja je u crno/sivoj boji sa minimalnim otiscima  znaka samog brenda.
Što se make up-a tiče, on se ništa mnogo ne razlikuje od istog u prethodnom blogu, identičan make up look je iskorišten, sa crvenim karminom svakako, za koje je opšte poznato da odaje notu seksipilnosti i ženske moći.

ASP_5117ASP_5118

Odjeća i obuća koje nosim:

Sakowww.facebook.com/ diamondfashion

Majica/body– Stradivarus

Suknja kožna, crna– Zara

Cipele- Zara

Torbica- Guess

MOJE SUGESTIJE (slični odjevni predmeti) :
Sako:
http://www.zara.com/ba/en/woman/blazers/long-blazer-c797504p3424020.html

Majica/body:
http://www.hm.com/hr/product/46111?article=46111-B

Suknja:
http://www.zara.com/ba/en/woman/skirts/view-all/a-line-skirt-c719016p3219065.html

Cipele:

http://www.zara.com/ba/en/woman/shoes/view-all/high-heel-shoes-with-bow-c719531p3154032.html

Torbica:

http://www.zara.com/ba/en/woman/bags/view-all/embossed-cross-body-bag-c719532p3264530.html

 

Fotografije: Azur Salihović

Za više o radu našeg fotografa pogledajte njegov oficijelni Facebook page: Azur Salihovic Photography

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!