1 CASTING CALL

Traži se 200 modela koji će nositi više od 40 modnih revija na najznačajnijem modnom događaju u BiH – 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo!
U toku je Online Casting, za sve zainteresirane djevojke iznad 174 cm visine i mladiće iznad 184 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.
Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite . A da bi Vaša prijava bila važeća, potrebno je da “lajkate” FB stranicu Modna agencija Abc Models i pošaljete svoju fotografiju isključivo u Inbox na FB uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.

https://www.facebook.com/ModnaAgencijaABCModels/

IMG_8935-H1200 IMG_8609-H1200
Prijave traju do 30.03.2016 godine, a pored prilike da zasijate na revijama bosanskohercegovačkih afirmiranih modnih dizajnera imati ćete priliku snimanja LOOKBOOKA mladih bosanskohercegovačkih dizajnera koji su finalisti takmičenja “Perwoll New Generation 2016”, kao što su:

Aleksandra Cvetičanin, Alen Plančić, Amra Alibabić, Amar Migalo, Dragana Todorović, Edina Sipić, Gorana Pantić, Jelena Gvozden, Mario Vijačkić, Nermina Jašarspahić, Patricia Prskalo, Franceska Valentina Sabljić, Selma Bijedić, Slađana Zgonjanin, Tina Tubin, Tihana Todić i Vedrana Matošević.

IMG_3889 IMG_9250-H1200
Abc Models Sarajevo, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizuje modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele, zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling takmičenja.
Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.
Požurite! Prijave su u toku i ne propustite svoju priliku da budete dio najiščekivanijeg modnog događaja sezone u našoj zemlji, koji će se održati od 02.04.-05.04.2016 godine na više lokacija u gradu.

121

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!