Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima.

Kao poklon fanovima u najsvečanijem mjesecu u godini – decembru, pripremili su novi singl, pjesmu Za šaku dukata, koju prati i odličan video spot!

61173097-colonia

 “Željeli smo na albumu Feniks pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima  Za šaku dukata” – rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i muziku, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije, koji je dominantan u ovoj pjesmi.

“Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo,  a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati.” – ispričala je Indira Levak, koja je blistala na snimanju u kreacijama domaćeg branda Krie design. Njezin glam tim je uvijek isti tako da je i ovaj put za kosu bio zadužen salon Renata, a za make-up Lada Mitrašinović.

Spot za ovu pjesmu, koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktuelnog  albuma, režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva saradnja s Colonijom.

Video je zamišljen kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je bajkoviti dvorac Empirej.

Pogledajte video:

 

Izvor: cromoda.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!