Severina je na svom Instagramu objavila atraktivnu fotografiju na kojoj sjedi na prozoru s pogledom na zagrebačke ulice. Pjevačica je obukla kardigan brenda Gucci koji nam se odmah učinio poznatim – pa da, nosila ga je nedavno i Jennifer Lopez.

Pjevačica Severina Kojić zaogrnula se u predivan kardigan luksuznog brenda Gucci, sjela na prozor i snimila atraktivnu fotografiju s vizurama grada Zagreba u pozadini.

Zagreb, tak imam te rad, napisala je 45-godišnja zvijezda uz fotografiju koju je objavila na svom službenom Instagramu. Učinio nam se njen topli kardigan poznatim, i to potpuno opravdano – isti takav kardigan nosila je i Jennifer Lopez prije nešto više od dvije sedmice tokom shopinga na Beverly Hillsu.

I dok je Severina, kako se čini, za fotografirsnje na ugodnim zimskim temperaturama nosila samo kardigan, J.Lo. ga je kombinirala uz poderane farmerke, običnu bijelu majicu i žute gležnjače. Američka diva kombinacija ju upotpunila i tamnocrvenom torbom ukrašenom njenim slavnim inicijalima.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!