Nakon što se šuškalo da se poslije Brada Pitta zaljubila u bogatog britanskog poduzetnika, ali kambodžanskog redatelja, Angelina Jolie je na dodjelu Critics’ Choice Awards stigla sama. Za tu prigodu odjenula je asimetričnu bijelu haljinu s perjem i otvorenim leđima pa su do izražaja došle njezine tetovaže. I iako joj je ova toaleta na prvi pogled divno stajala, mnogi su primijetili ono što je već odavno tema kad je Angelinin izgled u pitanju.

Profimedia

Profimedia

Naime, glumica i dalje pažnju privlači svojom poprilično tanašnom figurom, a manjak kilograma posebno otkrivaju njezina koljena i noge. Glumicu su već puno puta prozivali da je na rubu anoreksije, pisalo se i da ima samo 35 kilograma, no ona uporno tvrdi da s kilažom nema problema. Jedino o čemu je javno pričala jest da je nakon turbulentnog razvoda od Brada Pitta oboljela od Bellove paralize, bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Uzrok nije poznat, a bolest se pojavljuje iznenada.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Ima problema i s visokim tlakom.

– Nekad žene u obitelji sebe stave na zadnje mjesto… Sve dok im se to ne manifestira na zdravlje – zaključila je u jednom intervjuu.

Inače, Angelinini film ‘First They Killed My Father’ bio je nominiran za nagradu Critics’ Choice u kategoriji najboljeg stranog filma.

Osim što se posvetila redateljskom poslu, u zadnje vrijeme ne odvaja se od svoje djece koja s njom pohode premijere i prate je na javnim događanjima.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!