Curtain ili zavjesa šiške već neko vrijeme ne silaze  trona najpopularnijeg načina šišanja šiški. Možda ti je prva asocijacija prekasna Bridget Bardot ili su ti uzori it cure današnjice poput Alexe Chung i Suki Waterhouse, no jedno je sigurno – ovo su šiške koje dobro stoje na gotovo svakom obliku lica!

viiiiibeee

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Također, zavjesa tip šiški je trenutno jako popularan na društvenim mrežama i najtraženiji je pojam u svijetu frizura na Pinterestu. Koja je fora s ovim šiškama? Lakše se održavaju od tipičnih ravnih šiški. Poanta je da uvijek izgledaju malo nestašno, nesavršeno pa nema svakodnevnog istezanja četkom i sl. i daju neki francuski vibe.

missing who I never met @masha.photo @tiffanichynel @ryanpearl23 @victornoblepr

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

Uz to, bolje izgledaju “dan poslije” nego odmah nakon feniranja, a i postoji niz proizvoda uz koje ovakve šiške mogu zablistati. Iako je prošlo ljeto, zavjesa šiške se mogu stilizirati uz pomoću sprejeva koji daju teksturu ljetne kose.

Još jedna dobra stvar kod ovog tipa šišaka je da se manje maste i prljaju jer je većina kose na tjemenu i sa strane, a ne direktno na čelu. Dobro stoje i ženama s izrazito visokim čelom, ali i onima koje baš i nemaju čelo…

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!