Uloga u filmu „Wonder Woman” ju je lansirala u sam holivudski vrh, a po jednom detalju naročito je interesantna muškarcima.

Izrealka Gal Gadot ima 32 godine i juče se pojavila na premijeri svog novog filma „Justice League”. Ono što mnogi ne znaju jeste činjenica da je dvije godine provela u vojsci i da je bila Miss Izraela. Izuzetna fizička sprema i neosporna ljepota govore u prilog tome da je bila savršena opcija za glavnu ulogu u filmu „Wonder Woman”.

Dosta se pričalo i o iznosu koji je dobila za taj film. Naime, ona je plaćena 300.000 dolara, što su mnogi komentarisali kao prenisku cifru s obzirom na to da je film zaradio do sada preko 800 miliona dolara. Ona je oko 50 puta manje plaćena od Henrija Kavila kada se prvi put pojavio u ulozi Supermena („Man of Steel”).

Jednom prilikom je rekla da je Wonder Woman žena sa kojom može da se poistovijeti jer je saosjećajna, srčana i miroljubiva. Iako predstavljena kao snažna i nezavisna, junakinja je sofisticirana, visoko razvijene emocionalne inteligencije. Prema riječima glumice, ona je savršena žena.

Prije glumačke karijere, Gadot se bavila i plesom, a htjela je da bude i koreograf. Životni put odveo ju je u vojsku gdje je provela dvije godine, pa ne čudi da joj leže scene borbe i akcije.

U vojsci je bila instruktor borilačkih vještina, a trenirala je mačevanje, kung-fu, kik-boks, kapoeru, džiu-džicu….

“Nakon službe u izraelskoj vojsci, krenula sam na Pravni fakultet. Ubrzo me primijetio reditelj iz Londona i pozvao na kasting za novu Bond devojku. Odbila sam jer sam se školovala i smatrala da nisam glumica“, rekla je Gal.

Dva mjeseca poslije prve uloge u TV serijama u Izraelu, dobila je i ulogu u filmu „Paklene ulice” (2008), kada počinje njen glumački put. U filmu je samostalno izvodila akrobacije i koristila znanje za pravilno rukovanje oružjem.

U braku je sa izraelskim biznismenom Jaronom Versanom sa kojim ima dvoje djece.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!