Kada slažete svoju modnu slagalicu ujutro, ne zapitate li se koji komad će ljudi sigurno primijetiti na vašem današnjem outfitu? U traženju odgovora često se odvažimo na nošenje narančaste torbe na posao, nizanje različitih narukvica sa cvjetnim uzorkom na rukama i biranje najzanimljivije bluze sa resama. Ali, je li stvarno statement komad oni koji stvarno najprije privuče pozornost? Mi bismo rekli da vaš stav i osmijeh prvi privuku ljude, a koji su sljedeći faktori zaljubljivanja obožavateljica mode na ulicama grada, saznati ćete upravo sada. Izbrojali smo čak 5 stvari.

#1 Jednostavno slojevito oblačenje

Koje će svima odati koliku stilsku vještinu imate i pokazati da je jednostavnost ključ istinske elegancije. I da, super je za sve prilike.

01

#2 Odlični dodaci

Bile one sitne naušnice ili savršeno poredane statement narukvice, detalji su važni i pričaju svoj dio svake modne priče.  Rijetko tko prođe neprimijećen ukoliko se odvaži na biserne niske, duge pernate naušnice ili minimalistička prstenja na svakom prstu ruke.

02

#3 Komad koji vam stoji kao saliven

Ne postoje bez razloga brojni vodiči koji vam pokazuju kakva vrsta, oblik i kroj odjeće najbolje stoje vašoj figuri.

03

#4 Odjeća koja prati liniju tijela

Najviše laska vašoj figuri i ostavlja dojam uglađenosti. Ukoliko nosite suknju koja ide uz tijelo, svakako se pobrinite da bluzu utaknete do pola kako biste dali mali zaokret svojoj stilskoj priči.

04

#5 Kožna torba

Koja će natjerati druge da ne gledaju ni u što drugo što ste obukli. Spašava sva jutra u žurbi, sva petominutna presvlačenja i s vama je dugi niz godina. Kad bi samo još mogle pričati.

05

Izvor: modamo.info

Komentari

Komentari

Nema više članaka