Svaka mama bi poželjela da joj je Drew Barrymore poznanica. Poslije toga kako se ponijela kada joj je kćerka Oliv dobila izliv bijesa u Disneylandu jer nije dobila ono što je htjela, postala je uzor mamama širom svijeta.

Drew ima dvoje djece Oliv (4) i Frankyja (2). Glumica nije poput noja sakrila glavu kada joj se na mjestu koje je ispunjenje snova svakog djeteta, kćerka bacila na pod i počela bijesno da plače i valja se. Gotovo da nema mame koja kroz ovakvu situaciju nije prošla, a ako niste – svaka vam čast.

U Olivinom slučaju, izliv bijesa je počeo kada joj zla, zla mama nije dozvolila da juri patku u parku. Drew je objasnila da je jednostavno mogla da popusti, ali u igri su bili i drugi faktori. Na primjer, Oliviji se spavalo.

“Ti si u fazonu – tu sam! Ajde da preskočimo spavanje i idemo, idemo, idemo! Želiš da ti bude što bolje. Ova fotografija pokazuje kako uvijek završim“, rekla je Drew.

Ona je u jednom TV šou objasnila kako nepredvidljivi dječji izlivi bijesa mogu da budu i kako se nosi sa tim.

Mislim da u arsenalu treba da imaš oko 10 stalnih fora. Ili se radi o nježnom, ljubavnom pristupu ili onom: “Jako sam ozbiljna”, rekla je Barrymore.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Nema više članaka