Mi, žene, uvijek kažemo da se muškarcima lakše obući.

Navučeš hlače, majicu ili košulju i ti se spreman“, često prigovorimo partnerima, prijateljima, braći, sinovima kada stojimo ispred prepunog ormara i pokušavamo odlučiti šta obući za neku priliku. A rijetko ćemo priznati da muškarci imaju teži zadatak kada žele izgledati dobro i drugačije, budući da im je sužen izbor na te “hlače i majicu ili košulju”.

Zato je jako važno da nose udobnu i ugodnu odjeću, koja je dobro skrojena od kvalitetnih materijala. Ako se dobro osjeća u svojoj koži (i odjeći), vaš muškarac će automatski izgledati bolje, privlačno. Samopuzdanje je ključ!

Ako je vrijeme da neki od vama bliskih muškaraca obnovi garderober, uputite ga u s.Oliver u Bingo City Centru u Tuzli. Obradovaće se, jer muškarci ipak vole shopping iako to često poriču. Tamo ga očekuje odlična nova kolekcija, koja će zadovoljiti sve kriterije koje smo već spominjali. Osim što je kolekcija odlična i što će svaki frajer pronaći nešto za sebe, u s.Oliveru do 15. juna traje akcija:

popust od 10% za kupljen jedan, 20% za kupljena dva artikla, i čak 30% na ukupni iznos ako kupite tri ili više sjajnih komada ovog brenda!

Da bismo vam olakšali posao i uštedili vrijeme koje biste potrošili na biranje nove garderobe, donosimo vam dio fotografije + cijene muške kolekcije!

Komentari

Komentari

Nema više članaka