Učitava se...

Pismo urednice

  • od admin
  • 4 godine ranije
  • 0 komentari

Drage dame, želim vam predstaviti sebe, novu urednicu Mode za portal Ženski.ba! Neću vam reći puno o sebi, to možete pogledati pod rubrikom ”Naš Tim” ali želim da znate jedno: moj cilj i misija je pokazati vam šta je prava moda, upoznati vas sa najpoznatijim dizajnerima svijeta, pokazati vam njihovu historiju i ikonske modne komade i naravno dočarati da postoje dizajneri i u našoj dragoj BiH kao i ostalim balkanskim zemljama koji prate svjetske trendove. Želim vam predstaviti novi koncept koji još uvijek ne postoji na modno-žurnalističkoj sceni Bosne i Hercegovine. Nećemo vas tušiti svakom novom kolekcijom iz svijeta mode, nego vam želimo prikazati Bosanke koje su modno osvješćene te vas upoznati sa kreativnim vodama ove industrije. Novi koncept koji počinje od Ponedeljka 15.02.2016, sastojat će se od serija modnih savjeta, članaka, historije i blogova. Svaka sedmica bit će naša posebna ‘epizoda’ i odražavati jedan smjer.

 ”'Naše modne blogerice dočarati će vam svoju perpektivu tema koje pratimo i savjetovati vas kako ovaj trend ukomponovati u vašem svakodnevnom oblačenju! Naš cilj je da educiramo naše čitateljke u visoku modu, i to ćemo učiniti tako što ćemo vam predstaviti naš tim modno osvještenih dama! Ono što mislim da je važno napomenuti je da su sve djevojke koje od danas pa nadalje možete pratiti u modnoj sekciji, u svojim blogovima odraz onoga što su u svakodnevnom životu. Nismo ljubitelji photoshopa i došarivanja nečega nestvarnog. U tome jeste čar, svaka žena je posebna na svoj način i može istaknuti svoju personalnost kroz oblačenje!

S Pariških ulica, koje svakodnevno posmatram tokom svojih studija Modnog Marketinga na IFA Paris akademiji, uvijek ću se truditi interpretirati ono što je aktuelno na svjetskoj modnoj sceni. Zahvaljujući raznovrsnosti naših djevojaka u timu, imat ćete priliku vidjeti i mišljenje djevojaka koje se nalaze ili su u prošlosti bile u New Yorku, Klagenfurtu, Milanu, Mostaru, Sarajevu, Tuzli i mnogim drugim gradovima. Radujemo se što ćete biti dio naše misije, te se nadamo da vam se dopada ovaj inovativni način na koji prilazimo modnoj sceni u svijetu i BiH!

Ena Berbić

ena-berbic-1

Modna Urednica

Ženski.ba

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites