Bezbroj je načina na koje nekome možemo reći da ga volimo, a da to kažemo na drugačiji način. Pokazali ste nam to i vi kada smo vas pitali da kažete “volim te” bez korištenja te dvije riječi.

Uvijek je dobro vrijeme da nekome kažemo “volim te”. Te dvije riječi ne mogu se izlizati, dosaditi niti izaći iz mode, ali ponekad ih se može zamijeniti s nekim drugim, jednako vrijednim i nezaboravnim riječima.

Može to biti i neka svakodnevna sitnica, ali opet velika stvar koja pokazuje koliko nam je zapravo stalo do nekoga i koliko nam je voljena osoba bitna u životu.

Jedna takva rečenica ima posebnu jačinu i lako može zamijeniti “volim te”, pa čak i nadjačati. Najveći broj čitateljica na ovaj zadatak je odgovorilo – “Javi se kad stigneš”.

I zaista, u ove četiri riječi krije se velika ljubav, one pokazuju koliko nam je važno da voljena osoba sigurno stigne na svoje odredište i uvijek s nestrpljenjem čekamo da nam se javi. Brižnost je veliki pokazatelj ljubavi i zato je uvijek treba cijeniti i njegovati.

S nama ste podijelili i druge načine na koje svojim voljenima govorite da ih volite, a neke od najljepših izdvojili smo u fotogaleriji.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari