Važnu ulogu će imati upravo u oblikovanju i uređenju zidova, gdje će uz pomoć stickera i tapeta postati stalan gost vašeg doma. Glavni razlog tomu se krije u činjenici da upravo oni unose živost u svaku prostoriju te ju činidinamičnom uz malo truda. Tapete s geometrijskim oblicima su sjajan način da pojedine zidove u stanu učinite posebnim te ih pretvorite u mini umjetničko djelo. Posebno u minimalistički i industrijski uređenim prostorima.
Naravno, važno je da unaprijed definirate stil ukrasa te pronađete stručnjake koji će vašu želju vješto i preslikati u dom.

tapete1

 

Možete se poigrati oblicima i bojama, ovisno o stilu interijera. Pastelne nijanse provjeren su detalj koji će stvoriti harmoniju i toplinu u prostoru, a osim prugica, možete birati i trokute, peterokute ili krugove te stvoriti svojevrstan mural u udobnosti doma.
Dodatnu inspiraciju u inkorporaciji ovog trenda i u vašem interijeru donosimo u nastavku.

my scandinavian home: Which interior look do you like best?

Milton & King from their Ingrid + Mika collection. print & pattern

Gorgeous wallpaper design called Modul by Scion.

How great is this blend of blue, gray and white? To get this look try Navy Blue, French Linen and White Wash in 6" Triangles.

After a colourful wallpaper with a difference? This array of muted colours is the perfect way to incorporate colour into your home in a modern way. This geometric wallpaper design is a match made in heaven with Scandinavian interiors and looks fantastic in living room spaces. www.muralswallpaper.co.uk/

Komentari

Komentari