Jučer je Radio Kameleon proslavio 26 godina rada, prijateljstva i bliskosti sa svojom publikom. Prije tačno 26 godina, glas sa Kameleona je otišao u eter i nikad nije stao. Uvijek je bio među vama, u vašim domovima, ali i srcima.

Sinoć je svečano proslavio svoju godišnjicu, ali i godišnjicu prijateljstva sa vama uz fenomenalan koncert Crvene Jabuke na Trgu slobode u okviru Zimskog grada Tuzla. Hiljade posjetitelja uljepšalo je noć i atmosferu, a topla i iskrena priča o poklonjenom rođendanu osvojila je građane.

U okviru proslave rođendana, Radio Kameleon je uručio priznanje za ličnosti godine. Priznanje je dobio jedan od najprepoznatljivijih reportera sa terena, Valter, dok je drugu nagradu za ličnost godine dobila Ajna Jusić, predsjednica udruženja “Zaboravljena djeca rata”, borkinja za ljudska prava koja je nedavno održala govor i na dodjeli Nobelove nagrade za mir kao počasna gošća.

Ovim putem pozivamo svu našu dobru raju, prijatelje, poslovne partnere, slušaoce/teljke da umjesto raznih poklona Radio Kameleonu, svoj “poklon” uplate na račun World Visiona i da zajedno obradujemo one kojima će to najviše značiti. 

Rođendanski poklon (ujedno donaciju za one kojima će to najviše značiti) možete uplatiti putem Kameleonove otvorene rođendanske kampanje na web stranici www.darujislavi.ba ili ukoliko se predloženo ne uklapa u Vaše želje, uplatite naš poklon na WORLD VISION BiH, transakcijski račun u Raiffeisen banci 1610000000000011, broj partije : 030001416-4, uz naznaku ‘Za Kameleonov rođendan’ . 

Svaki donator će primiti izvještaj sa svim relevantnim informacija koje će između ostalog sadržavati zahvalnicu od strane djeteta.  Iznos nije ograničen ni minimalno ni maximalno – nego taman onoliko koliko će i Vas učiniti sretnim.

Idemo još jednom pokazati da smo najbolja ekipa na svijetu.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!