Bez obzira na godine i stil, vjerujemo da svako od nas u ormaru ima par majica s printom, a među njima i onu omiljenu u kojoj se uvijek osjećamo tako dobro i samouvjereno da bismo ju željeli nositi iz dana u dan. Taj osjećaj nam je jako dobro poznat i zato smo krenuli u malo modno istraživanje kako bismo vam predstavili dva načina na koje možete istu majicu sa simpa printom odjenuti na kafu s prijateljicama, ali i na poslovni sastanak. Ovdje naravno moramo naglasiti da će majica s printom ipak ostati rezervirana za after work prilike ukoliko je vaše radno mjesto strogo vezano uz određeni dresscode, no i u tom slučaju možete look iskoristiti za neka druga, nešto formalnija druženja.

MALA TAJNA #1:
Najjednostavniju casual kombinaciju koju čini dobar jeans i majica s printom ćete podići na totalnu drugu razinu dodate li joj zanimljive cipele na špic. Ljubitelji slojevitih kombinacija se mogu ogrnuti kardiganom, a za dan kada ste ostali bez inspiracije za frizuru tada pribjegnite zanimljivim ukrasima za kosu. Dovoljno je tek da oblikujete nisku pundžu koju ćete dodatno istaknuti ukrasom za kosu.

modamo violeta majica print 01

 

MALA TAJNA #2:
Osnovnu kombinaciju jeansa i majice s printom ćete jednostavno pretvoriti u poslovni look tako što ćete se ogrnuti kariranim sakoom (hello trend za jesen/zimu 2018.!) kojeg ćete satenskom trakom ili remenom stegnuti u struku, a jeans zamijeniti tamnim hlačama visokog struka. Uz sve to dodajte cipele na špic i aktovku i dobili ste kombinaciju dostojnu svakog poslovnog izazova.

modamo violeta majica print 02

 

 

Izvor: modamo.com

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!